• HIŠNA PONUDBA

  Na kmetiji sprejmemo do 50 gostov v notranjem prostoru, na idilični terasi pa lahko postrežemo do 60 gostov. Dostop je možen tudi z avtobusom. Prostor je klimatiziran, opremljen s TV, platnom in projektorjem za razne projekcije.

 • KULINARIKA

  Nudimo vam veliko domačih specialitet kot so domači pršut, klobase, salame, panceta, vloženi melancani, vložene bučke, divji šparglji, istrski bobići, meso izpod peke, sezonska hrana po dogovoru in kot hišno specaliteto nudimo palačinke z vloženimi figami.

 • PRENOČIŠČA

  V zgornjih prostorih hiše sta dva apartmaja. V vsakem apartmaju lahko prespita 2 do 4 osebe in dve pomožni ležišči. Apartmaja sta klimatizirana, imata TV, kopalnico in opremljeno kuhinjo.

Nedeljsko kosilo ob kaminu pri TONINU

19.02.2017

 

 

Po pomladi diši in sončni žarki vas bodo še bolj toplo pogreli v mali istrski vasici Puče na Turistični kmetiji ''TONIN'', kjer vam bodo prijazno postregli nedeljsko kosilo.

 

Gospodinja bo poskrbela, da se tudi odznotraj – okusno in po domače – pogrejete, mladi gospodar pa se bo izkazal z izvrstno domačo MALVAZIJO in ''kraljem'' REFOŠKOM.

 

Istrsko kosilo ob kaminu:  

 • dobrodošlica

 • domači narezek

 • istrski fuži s tartufi  ali golažem / fritaja z divjimi šparglji

 • vratovina, puran in ombolo na grdelah, ombolo v omaki, domača pirina kaša po istrsko, kislo zelje, polentni mufini z brokolijem in sirom, nadeva

 • sladica

 

Po dogovoru je meni prilagojen tudi vegetarijanski prehrani.

 

Kdor se bo spoznal še z domačimi živali na kmetiji (osli, poni…), se razgibal na travniku, občudoval oljčni nasad, ali se zaklepetal z gospodarjem in se mu bo ponovno prebudil gurmanski užitek po domačih klobasah, pršutu, vloženih melancanih, bučkah…-ne bo razočaran-. Sami se prepričajte, da se k vsemu temu čudovito poda domač pirin kruh.

 

Po vseh teh dobrotah se bo za želodec prilegel ''en' ta kratek'' v domačem tropinovcu – murve, žižole, fige, skurše, borovnice z refoškom, žajbljev liker…

 

Rezervacije za kosila so obvezne na tel. št. 05/ 65-67-098 ali  031-559-094.

 

 

 • PUČE

  V zaledju Kopra in v osrčju slovenske Istre je majhna istrska vas Puče, kjer se nahaja naša kmetija. Vas je značilna po strnjenem naselju, prijaznih vaščanih, vodnih izvirih in po zelo znani ˝PUČARSKI FJERI˝.

 • KRATKA ZGODOVINA

  TONIN PUCER, z nadimkom ˝TOMAŽEL˝ je, po vrnitvi iz vojne v Rusiji, zgradil hišo iz kamna, blata in kanel. Pročelje je krasil lep lesen ''baladur'' (balkon).

 • Turistična kmetija TONIN

  Turistična kmetija Tonin se nahaja na koncu vasi PUČE, z ustreznim dvoriščem, murvami in mandljem. Poleti vam lahko postrežemo tudi na terasi za hišo (sprejmemo do 60 ljudi), kjer pogled seže na vrt, oljčni nasad in ograde z domačimi živalmi ter bližnje in daljne vasi Istre.

JSN Nuru template designed by JoomlaShine.com